Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Panagiotis_Roufiktos

Παιδιά να σας ρωτησο άμα κουμπωσο έναν ryzen 5 1600af μια μητρική b450 pro max και μια g skills aegis 8 ggb 3200 hmz για μνήμη ραμ και μια msi 1050 για κάρτα γραφικών θα παίζει το fortnite απαντήστε μου όλες γιατί αύριο θέλω να τα αγοράσω άμα είναι

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Giannis_Z_80

Από δικιά μου εμπειρία που τον έχω με μια gtx 1060 3gb έπαιζε το φορτ πάρα πολύ καλά και άμα έβαζα και performance mode έπιανε κάτι φορές 500 fps. Αλλά εγώ έχω 16 ram δεν ξέρω άμα έχει πολύ διάφορα.

2 Σχόλια

Giannis_Z_80

Το Fortnite στον υπολογιστή έχει 3 modes για τα γραφικά αλλά ποιο γενικά, το performance mode κάνει τα γραφικά χάλια κατά πολύ αλλά έχεις πολλά fps

Όνομα χρήστη
vagman_tech

Δεν γνωριζω το παιχνιδι, ψαξε για "Fortnite minimum specs" και δες τι θα σου βγαλει για τα ελαχιστα που χρειαζεται ωστε να τρεξει. Τα 8 GB ram ισως να μην σου φτανουν και να χρειαστει να πεσεις σε ταχυτητα ωστε να εχεις 16 GB. Ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων θα ειναι υπερ αρκετα, δεν εχεις θεμα αλλα για να εισαι σιγουρος τσεκαρε το και μονος οπως σου γραφω και πιοπ πανω.

2 Σχόλια

Panagiotis_Roufiktos

Φίλε να σε ρωτησο ο intel core i 3 10100 είναι καλύτερος Άπτον ryzen5 1600af με της ραμ και της κάρτες γραφικών και μητρικές που έγραψα πιο πάνω ? Πίος επεξεργαστής πιστεύεις είναι πιο δυνατός για gaming?

Panagiotis_Roufiktos

Με αυτόν που έχει και ένα μετά γραφικά επίσης να σε ρωτησο άμα που θα μου πεις άμα είναι καλύτερος ο icore 3 10100 όπου έχει ενσωματωμένα γραφικά μαζί με τη κάρτα 1050 ti θα ναι έτσι πιο δυνατο με 2 κάρτες γραφικών? ( Άμα είναι καλύτερος ο i core Άπτον ryzen )

Όνομα χρήστη