Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Αγγελος Κρεκα

Παιδες βλεπω πολλοι παραπονιουνται για την τιμη γι' αυτο ας ξεκαθαρίσουμε κατι. Αυτος ο επεξεργαστης συναγωνιζεται με τον i7 6900k της intel με τον οποιο ειναι στο ιδιο επιπεδο και τον ξεπερναει κιωλας σε καποια benchmarks. Οχι μονο αυτο αλλα σε καποια benchamarks ξεπερναει σε ταχυτητα ακομα και τον 6950X. Με ενα απλο search στο google ή εδω στο σκρουτζ πολυ γρηγορα θα διαπιστωσετε για τι τεραστιες διαφορες value for money μιλαμε εδω. Ο 6900Κ (αυτη τη στιγμη) κοστιζει γυρα στα 1200 ευρω και ο 6950X κοστιζει γυρω στα 1800 ευρω. Απιστευτα εξωφρενικες τιμες, η Intel κυριολεκτικα γελαει με τον κοσμο και μας δουλευει μες στα μουτρα. Νομιζω ειναι περιττο να πω σε αυτο το σημειο οτι αν καποιος εχει μεγαλες απαιτησεις (και αυτος ο καποιος δεν ειναι σιγουρα ο gamer, αλλα ουτε και ο hardcore gamer) τοτε αγοραζει Ryzen 7 1800x με κλειστα τα ματια δεν τιθεται συζητηση. Ολη η σειρα Ryzen 7 της AMD φαινεται πολλα υποσχομενη και αξιζει περισσοτερο απο της Intel ΕΚΤΟΣ και αν το ΜΟΝΟ που κανεις ειναι gaming, τοτε πανε σε i5 7600k ή i7 7700k και αγορασε μια καλη καρτα γραφικων. Αν κανεις ο,τιδηποτε αλλο, ryzen με κλειστα τα ματια, αν κανεις και gaming και αλλες δουλειες πιστευω πως οι ryzen ειναι και ΠΑΛΙ το καλυτερο deal. Θυσιαζεις 10-20 average fps στα games αλλα κερδιζεις απιστευτα σε ο,τιδηποτε αλλο. Επιτελους λιγο ανταγωνισμος, στηριζουμε AMD.

Όνομα χρήστη