Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
katgwn

Η μπαταρία αυτή καίει από τη μεριά του ζεστού; (έχω τη grotherm 2000 και εχει προστασια απο εγκαυματα για παιδια, το έχει και αυτή;)

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Tripokaridos/Head-fi

Δεν ξερω ποσο καλη προστασια εχει η 2.000, η Συγκεκριμένη παντος που την ακουμπαω μετα απο αρκετη ωρα χρησης δεν ζεματαει να παθεις δλδ ζημια , αλλα σιγουρα ειναι ζεστο το σημειο . Σε σχεση με κατι Noname που ειχα πριν ειναι σε καλυτερη κατασταση .
Να ξεκαθαρισω οτι στα σημεια που ακουμπαμε εμείς οι ενήλικες δεξια και αριστερα δεν εχει απολυτος καμια θεμοκρασια , εκει που ειναι θερμο το σημειο ειναι στον κορμο της διπλα απο τον ενα διακοπτη στην παροχη του ζεστου, Εκει ναι αν το ακουμπησει ενα Παιδακι θα ενοχληθεί . Τωρα για το νερο που τρεχει εχει ασφαλεια οπως και η 2.000 . Ουτος η αλλος εφοσον εχετε την 2.000 δεν βρισκω λογο να πατε στην 800

Όνομα χρήστη
sermpezoudis

Οι διακόπτες (για την ροή του νερού και την θερμοκρασία) είναι δεξιά & αριστερά και εμποδίζουν την επαφή με τις παροχές.
Υπάρχει επίσης ασφάλεια αν χρειαστεί να επιλεγεί θερμοκρασία πάνω από κάποιο όριο (δεν μπορεί να πατηθεί κατά λάθος από παιδιά).

Όνομα χρήστη