Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
galanta

Με ποιο τρόπο ανοίγει αυτή η βρύση; Δε βλέπω κάποιον διακόπτη όπως αυτοί που έχουμε συνηθίσει. Υπάρχει κάποιο κουμπί; Επίσης τι λιγότερο έχει αυτή η βρύση από το μοντέλο 1000 και 2000 πέρα από την εμφάνιση που είναι διαφορετική;

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

elpa66

ανοιγει περιστρεφοντας το αριστερο τμημα. Εχει ενα κομματι που προεξεχει πανω αριστερα το οποιο διευκολυνει πολυ στο πιασιμο, ακομη κι οταν εχετε σαπουνι στα χερια. Βασικος λογος για τον οποιο πεταξα μια άλλη φτηνη βρυση που δεν γυριζε με τιποτα, ενω με αυτην εδω βρηκα την υγεια μου.

Όνομα χρήστη
chriskvon911

ανοιγει γυρνώντας το αριστερο χερούλι όπως κοιτάς. το δεξί κανονίζει την θερμοκρασία. Διαφέρει στην τιμή. Είναι το βασικό μοντέλο που ικανοποιεί όμως απόλυτα τον μέσο πελάτη. την ειχα 13 χρόνια σε οικογενειακό μπάνιο και αγόρασα παλι την ίδια αφου φυσιολογικά η παλιά χάλασε.

Όνομα χρήστη
sermpezoudis

Η ροή του νερού ρυθμίζεται από τον περιστροφικό διακόπτη αριστερά και η θερμοκρασία του νερού από τον περιστροφικό διακόπτη δεξιά. Οι 1000 & 2000 έχουν διαφορετική αισθητική. Υπάρχουν εκδόσεις και για τα τρία μοντέλα χωρίς έξοδο για ντουζ (μόνο ρουξούνι), μόνο με έξοδο για ντουζ ή και τα δύο.

Όνομα χρήστη
sapounas23

Εχει 2 κυλινδρους στις ακρες αριστερα και δεξια με αυτακια. Η αριστερη ειναι για την ποσοτητα νερου και η δεξια για την θερμοκρασια. Προσοχη στις παροχες αριστερο/ζεστο, δεξια/κρυο, εμενα στο σπιτι μου που ειναι παλιο ηταν αναποδα και ο ανταπτορας εσωτερικα κοστιζε σχεδον τη μιση τιμη, και ετσι αλλαξα τις παροχε μου στο σπιτι. Επισης προσοχη στα σκουπιδακια, σε ενα αλλο σπιτι ειχε φρακαρι με σκουπιδακια (αλλο μοντελο/εταιρεια, θερμοστατικη επισης) και δεν λειτουργουσε. Σιγουρα εγκατασταση φιλτρου απο πριν. Λογικα δεν εχουν διαφορα, θερμοστατικες ειναι και οι 3, μονο στην εμφανιση θα διαφερουν.

1 Σχόλιο

persis

Όταν λέτε εγκατάσταση φίλτρου, εννοείτε στην βρύση η στην εξωτερική Βάνα του σπιτιού;κ οι 38 βαθμοί που είναι το κέντρο είναι αρκετά ζεστό ή χλιαρό; Κ ευχαριστούμε για τις πληροφορίες

Όνομα χρήστη