What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
christos.asim

Αγόρασα το προϊόν και στις οδηγίες διάβασα ότι για το πρόσωπο χρειάζονται δύο πιέσεις. Δε θεωρεί κάποιος ότι η ποσότητα που αντιστοιχεί σε δύο πιέσεις είναι υπερβολικά πολύ; Ιδανικά για μένα είδα ότι μισή πίεση μου αρκεί, αλλά δε ξέρω αν με αυτή είμαι προστατευμένος.

Username

1 Reply

Katerina Mitsiou

Καλησπέρα! Σε όλα τα αντηλιακά για να λάβεις τον δείκτη αντηλιακής προστασίας που αναγράφεται στη συσκευασία (SPF) έχει υπολογιστή με επιστημονικές μελέτες ότι η ποσότητα που πρέπει να βάζεις για πρόσωπο & λαιμό να είναι ίση με 2 ml ανά τετραγωνικά εκατοστά δέρματος, που πρακτικά σημαίνει ότι ακολουθείς τον κανόνα "2 finger rule" ή "3 finger rule". 2 Finger rule σημαίνει "Ο κανόνας των 2 δαχτύλων". Αν το αντηλιακό σου είναι σε μορφή πιο παχύρρευστης κρέμας, τότε βάζεις στον δείκτη και στο μεσαίο σου δάχτυλο αντηλιακό και στη συνέχεια το απλώνεις σε πρόσωπο και λαιμό. 3 Finger rule σημαίνει "Ο κανόνας των 3 δαχτύλων". Αν το αντηλιακό σου είναι σε πιο λεπτόρρευστη μορφή, πιο υδαρές δηλαδή, βάλε αντηλιακό στον δείκτη, τον μεσαίο και τον παράμεσο του ενός χεριού και άπλωσέ το στο πρόσωπο & τον λαιμό.

Username