εγω θα κανω pc με Pentium g4560 και καρτα rx 460 4gb δεν ξερω τη μαρκα μπορει να παρω gigabyte η xfx δεν ξερω θα δω ειδα ένα budget pc στο yt to link einai https://www.youtube.com/watch?v=Sz9ZGioE3A4 το συστημα αυτό είναι με g4400 αλα εγω θα κανω το ιδιο απλα με msi h110m gaming ram 8gb fury η corsair kai rx 460 gigabyte η xfx πειτε μου εσεις οι υπολοιποι ποια καρτα εναι καλυτερη rx460 xfx η rx460 gigabyte 4gb και η δυο βεβαι και ποια να παρω
6 Σχόλια
Σταμάτα όμως ρε φιλαράκι να μας λες αρνητικές γνώμες...Αξίζουν τα 4GB.Aν θες να παίξεις λίγο πιο βαριά Games(Watch Dogs 2,GTA V , The Witcher 3,χρειάζεσαι τα 4GB.Τα 2GB σε σχέση με τα 4GB έχουν 4-5 FPS διαφορά,που δεν μας νοιάζει,αλλά στα 2GB πες πως παίζεις The Witcher 3 για κάνα 2ωρο. Φουλάρουν τα 2GB και πεθαίνεις στο Lag . Έχεις δίκιο ότι από 15 λεπτά gaming ,που πιθανώς έχουν δοκιμαστεί, δεν έχει καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ διαφορά. Αλλά αν παίξεις , δεν λέω πολύ , 1μιση ώρα , 2 ώρες κάποιο βαρύ game, θα δεις ότι τα 4GB κάνουν την διαφορά χωρίς lagspikes. Εννοείται ότι και τα 4GB θα γεμίσουν κάποτε, αλλά το πιθανότερο είναι να γεμίσουν σε 4-5 ώρες βαρύ gaming. Αν και, αυτές οι κάρτες δεν είναι για ΒΑΡΥ gaming, όπως λέει και η AMD , είναι για E-Sport gaming , σαν αυτά που παίζω εγώ , αλλά δεν σημαίνει ότι περιορίζομαι εκεί , παίζω και κάνα The Witcher.Αλλά , εγώ δεν παίζω πολύ, θέλω ένα PC όχι μόνο gaming, και με άλλες λειτουργίες και εργασίες.Εγώ δεν παίζω και πολύ , εκεί να περάσει 1μιση ώρα και έχω βαρεθεί.
Προσωπική μου άποψη είναι. Τα παραπάνω λεφτά που κοστίζει 4GB έκδοση θα προτιμούσα να τα δώσω σε πιο δυνατή κάρτα ξεκάθαρα. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα βλέποντας reviews και benchmarks, ο καθένας μπορεί να τα ψάξει, να τα μελετήσει και να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα. Για μένα, η 2GB έκδοση αξίζει πολύ περισσότερο και για αυτό αυτήν προτείνω.
συμφωνώ με τον gougo.. η rx460 είναι αδύναμη κάρτα, τα 4gb δεν θα τα γεμίσει ποτέ...
για rx460 (και μόνο για την 460) δεν αξίζουν τα 4gb.. για κάτω από 160 ευρώ θα προτιμούσα να "έχανα" το freesync της amd και να πήγαινα σε gtx1050 - 1050ti
Ρε φιλε το εχω ψαξει και η gigabyte rx 460 4gb κανει 130 ευρω ενω η gigabyte rx 460 2gb 120 ευρω στο περιπου σου λεω την τιμη μπες και δες το εδω στο σκρουτζ ψαξτο λιγο και θα δεις καλητερα να 4gb για τι η 2gb γεμιζει γρηγορα απευθυνομε στο gougo
Φίλε ok , και εγώ γνώμη λέω.Απλά λέω πχ σε GTA V High Settings (τα αντέχει) τα 2GB γεμίζουν σε 1μιση- 2 ώρες Gameplay.Και τα 4GB παραπάνω απο 4 ώρες αλλά πιος κάθεται να ψήνονται τα μάτια του 4 ώρες;
ρε φιλε αυτό που ειπες 'αυτές οι κάρτες δεν είναι για ΒΑΡΥ gaming, όπως λέει και η AMD' κι ομος φιλε είναι η amd τα λεει αυτά για να προπαγανδισει της ποιο ακριβες καρτες για να βγαλει περισοτερα λευτα μια χαρα καρτες εδώ εχουμε καταντισει να δινουμε τοσα λευτα για παιχνιδια και ηλεκτρονικα γενικως 300 ευρω για pc και γενικως ηλεκτρονικα είναι πολα τα 300 ευρω