Καλησπέρα! Από τις κριτικές, την βαθμολόγηση και τα specs της κάμερας κατάλαβα πως είναι πολύ καλή και θέλω να την αγοράσω. Αλλά πριν την αγοράσω πρέπει να ξέρω κάτι που δεν το αναφέρει στα specs. Στα specs αναφέρει πως συνδέεται με USB, αλλά δεν αναφέρει αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν pc cam ή μόνο για μεταφορά αρχείων. Για έμενα είναι σημαντικό να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν pc cam. Οπότε, μήπως κάποιος ξέρει κάποιος αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν pc cam?
6 Comments
Για ποιο λόγο? Μια άλλη action κάμερα που είχα συνδεόταν κανονικά με το pc με καλώδιο mUSB-USB και μπορούσες να την χρησιμοποιήσεις είτε για να περάσεις τα βίντεο και τις φωτό στο pc είτε για να την χρησιμοποιήσεις σαν pc cam.
Η εκεν δεν έχει βγάλει drivers ώστε να την βλέπει το PC σαν κάμερα αλλά μόνο σαν εξωτερικό δίσκο. Το είχα ψάξει καιρο πριν και δε βρήκα άκρη. Ο μόνος τρόπος ειναι μια capture device. Μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε παλιά κάμερα ή κάμερα χωρίς τους απαραίτητους drivers( όπως η εκεν) σε κάμερα υπολογιστή.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Κάτι τελευταίο μόνο! Μήπως έχεις να μου προτείνεις κάποια καλή capture device? Επίσης, αν μπορείς να μου εξηγήσεις πως εγκαθίσταται και λειτουργεί, γιατί δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω ποτέ και δεν ξέρω, ενώ εσύ ξέρεις από αυτά από ότι βλέπω. Και ξανά ευχαριστώ!
Φίλε μου δεν ξέρω τι θέλεις να κάνεις αλλα εγω μόλις είδα τιμές για capture devices πάτησα φρένο.. Μιας και δουλεύω με obs βρήκα λύση με κάμερα κινητού και app.
Εγώ απλά θέλω μία sport κάμερα 1080p 60fps για να τραβάω βίντεο και να την χρησιμοποιώ και σαν pc cam (Skype, Discord κτλ). Είδα πως αυτή ήταν κορυφαία σε πωλήσεις οπότε σκέφτηκα να την αγοράσω. Τώρα, έχεις να μου προτείνεις κάποια capture device ή κάποια άλλη κάμερα? Άσχετο. Και εγώ χρησιμοποιώ OBS γιατί ανέβαζα κάτι βίντεο στο YouTube με replays από games.
αν δεις τιμες δε νομιζω να θελεις να αγορασεις.. οταν μια capture device κοστιζει γυρω στο 100ρικο και με 15 ευρω παιρνεις μια τυπικη καμερα pc που κανεις ανετα τη δουλεια σου σε skype-discord.. κανε μια ερευνα να δεις τι σε συμφερει :)