What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
ΜΑΡΙΑ ΜΠ

-Το έχω από το 2017 κ είμαι πολύ ευχαριστημένη! Κ η μπαταρία του το τελευταίο χρόνο άρχισε ν τελειώνει λίγο γρήγορα αλλά κ πάλι μια μέρα οριακά, αναλόγως τη χρήση, τη βγάζει.
-Αυτό που μ κάνει εντύπωση είναι ότι στα πρώτα χρόνια είχα εφαρμογές αρκετές κατεβάσει κ αρκετές φωτογραφίες/βίντεο κ ήταν μια χαρά..τώρα πλέον με όλα διαγραμμένα μου βγάζει ειδοποίηση ότι η μνήμη είναι γεμάτη. -Επίσης εδώ κ κανένα 10 ήμερο τρεμοπαίζει η οθόνη μερικές φορές ή μαυρίζει κ τελείως γ λίγο. -Είναι σημαδάκια ότι τα έφαγε τα ψωμιά του? Παίζει ν είναι θέμα μπαταρίας? Να χαλάει κ να βγάζει υγρά? Δεν θ ήθελα ν το αλλάξω βλέποντας όλα τα καινούρια samsung να έχουν μεγάλη οθόνη πλέον....

Username

1 Reply

aggelikh399

Για αρχή αποθήκευσε τα αρχεία σου στο smart switch. Αφαιρεσε την κάρτα μνήμης σου μη χάσεις φωτο, βίντεο κτλ και μετά κάνε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων..έτσι θα φύγουν όλα τα άχρηστα δεδομένα που μαζεύονταν με την πάροδο του χρόνου και θα επαναφέρεις μονο αυτά τα χρήσιμα που θα αποθηκεύσεις. Αυτό έκανα με το S9+ που ειχα θέμα με τη μνημη και όλα πλέον κυλούν ομαλά.

2 Comments

ΜΑΡΙΑ ΜΠ

Καλημέρα! Σ ευχαριστώ πολύ το σκέφτηκα να το επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά φοβόμουν μη χάσω επαφές, μνμ... φωτογραφίες έτσι κ αλλιώς τις έχω διαγράψει κ αποθηκεύσει ήδη αλλού...μπας κ άλλαζε κάτι. Απότι βλέπω τ smart switch γράφει ότι μεταφέρεις κ επαφές μνμ... οπότε θα το δοκιμάσω!

aggelikh399

Ναι αποθηκευονται ολα..όταν ξανα ανοίξεις το κινητό σου και επαναφέρεις τα πάντα θα δεις πως όλα είναι όπως πριν..σαν να μην έχεις πειράξει τίποτα

Username