-Το έχω από το 2017 κ είμαι πολύ ευχαριστημένη! Κ η μπαταρία του το τελευταίο χρόνο άρχισε ν τελειώνει λίγο γρήγορα αλλά κ πάλι μια μέρα οριακά, αναλόγως τη χρήση, τη βγάζει.
-Αυτό που μ κάνει εντύπωση είναι ότι στα πρώτα χρόνια είχα εφαρμογές αρκετές κατεβάσει κ αρκετές φωτογραφίες/βίντεο κ ήταν μια χαρά..τώρα πλέον με όλα διαγραμμένα μου βγάζει ειδοποίηση ότι η μνήμη είναι γεμάτη.
-Επίσης εδώ κ κανένα 10 ήμερο τρεμοπαίζει η οθόνη μερικές φορές ή μαυρίζει κ τελείως γ λίγο.
-Είναι σημαδάκια ότι τα έφαγε τα ψωμιά του? Παίζει ν είναι θέμα μπαταρίας? Να χαλάει κ να βγάζει υγρά? Δεν θ ήθελα ν το αλλάξω βλέποντας όλα τα καινούρια samsung να έχουν μεγάλη οθόνη πλέον....
2 Σχόλια
Καλημέρα! Σ ευχαριστώ πολύ το σκέφτηκα να το επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά φοβόμουν μη χάσω επαφές, μνμ... φωτογραφίες έτσι κ αλλιώς τις έχω διαγράψει κ αποθηκεύσει ήδη αλλού...μπας κ άλλαζε κάτι. Απότι βλέπω τ smart switch γράφει ότι μεταφέρεις κ επαφές μνμ... οπότε θα το δοκιμάσω!
Ναι αποθηκευονται ολα..όταν ξανα ανοίξεις το κινητό σου και επαναφέρεις τα πάντα θα δεις πως όλα είναι όπως πριν..σαν να μην έχεις πειράξει τίποτα