Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
baasiggianolos

Θέλω από τον δεύτερο όροφο να βάλω σε μια πρίζα λινκ και στην Μπριζ του υπόγειου να βάλω κάτι στον ίδια μπριζα στην ίδια φάση ρεύματος υπάρχει κάτι που μπορο να βάλω να εχω wai fai

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

vagman_tech

Με 100 μέτρα καλώδιο ethernet, ένα router των 20-25€ και μερικές τρυπανιές στην πορεία δεν κάνεις την δουλειά σου πιο εύκολα ?
Το έχω κάνει από 2ο όροφο σε ισόγειο διαμέρισμα το οποίο βρισκόταν εκτός του κεντρικού κτιρίου και ούτε έμπλεξα με πρίζες ούτε τίποτα, 2 τρύπες για να περάσει στον φωταγωγό το καλώδιο και άλλη μια για να μπει από το παράθυρο στο σπίτι. Απώλεια σήματος λιγότερο από 5 Mbp/s σε 100άρα γραμμή FTTH, δηλαδή τίποτα. Η λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστείς πάνω-κάτω: https://www.skroutz.gr/favorite_lists/3992482?from=share Συνολικά με τις τιμές τότε πρέπει να μου βγήκαν 100-110€ όλα μαζί: 25€ router, 20€ καλώδιο (50m), 50€ κανάλι για προστασία από ήλιο κτ.λ. (πήρα απο ΚΑΥΚΑ 1,50/1m μπορείς να βρεις και πιο φθηνό σίγουρα), 5-10€ βίδες και ούπα για καλύτερη τοποθέτηση του καναλιού, και περίπου 1-2 ώρες προσωπικής εργασίας.

Όνομα χρήστη