Η σειρά HeatGear της UA είναι για ζέστες. ColdGear είναι για το κρύο. Επειδή βλέπω πολλούς να λένε ότι τους κρατάει καλά το HG σε θερμοκρασίες ψύχους, στη ζέστη τι ακριβώς κάνει τότε;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Η σειρά HeatGear της UA είναι για ζέστες. ColdGear είναι για το κρύο. Επειδή βλέπω πολλούς να λένε ότι τους κρατάει καλά το HG σε θερμοκρασίες ψύχους, στη ζέστη τι ακριβώς κάνει τότε;
2 Απαντήσεις
Αρχικά , είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι θέλεις το ίδιο από ένα ισοθερμικό ρούχο. Την σταθερή θερμοκρασία του σώματος. Το καλοκαίρι είναι προς τα κάτω και αντίθετα το χειμώνα προς τα πάνω. Τον χειμώνα σε ζεσταίνει όπως ένα απλό φανελάκι με το επιπρόσθετο προσόν του να απομακρύνει τον ιδρώτα αποτελεσματικά και να ανασαίνει το δέρμα σου. Το καλοκαίρι αντιθέτως το πρόβλημα δεν είναι η υψηλή θερμοκρασία του σώματος, αλλά με την άσκηση ψάχνεις τη διατήρηση της χαμηλότερης πιθανής θερμοκρασίας για καλύτερη απόδοση και αντοχή. Μιας και σωστά αναφέρεις ότι είναι το heat gear και είναι θερινό ένδυμα, δεν μπορεί να συγκριθεί με την ζεστασιά και τη θερμοκρασία σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που θα προσφέρει το cold gear. Προσωπικά έχω στη κατοχή μου 3 της hot gear και μπορώ να τα φορώ από μέσα έως 0 βαθμούς. Από εκεί και κάτω αντιμετωπίζω πρόβλημα στη διατήρηση θερμοκρασίας μου και χρειάζομαι τα cold gear.