Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Nick_Blass

Ξέρει κανείς γιατί απ' το cd μου κάνει κανονικά τους drivers ενώ απ' το λινκ που μου στείλε η εταιρεία δεν μου το τρέχει καν το πρόγραμμα; Έχει πολλά exe. Μέσα μπορεί να μου γράψει κάποιος αναλυτικά τη διαδικασία; Επίσης μου δουλεύει μόνο με καλώδιο εθερνετ μαζί με USB A - USB A , ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

kie-kye

Τι λειτουργικό έχεις? Τον θέλεις δικτύου (εθερνετ ή wifi) ή σε υπολογιστή (usb, νομίζω κάπου είδα για usb2).
Για drivers :
https://www.kyoceradocumentsolutions.com/download/model_en.html?r=44&s=42&m=178&p=31
Αν επιχειρήσεις να τον έχεις σε όλα μαζί (eythernet+wifi+usb) ίσως συναντήσεις θέματα.
Ίσως να απεγκαταστήσεις ότι drivers εγκατάστησες (όχι μόνο τον εκτυπωτή, αλλά και τους ίδιους τους drivers) , να επιλέξεις τον τύπο σύνδεσης που θέλεις (δοκίμασε εθερνετ), να βγάλεις τα άλλα καλώδια, να σετάρεις τον εκτυπωτή (αν χρειάζετε) με κλεισοτούς ΗΥ, να ανοίξεις έναν υπολογιστή (σαν admin) , βρές τις συσκευές στο δίκτυο σου (όχι στον υπολογιστή), θα είναι μέσα. Κάνε προσθήκη εκτυπωτή στον υπολογιστή σου (αφού είναι στο δίκτυο σου, θα ενοπιστεί αυτόματα).
Εκτυπώνεις. Μετά και αφού θέλεις έξτρα, τρέξε και τα drivers από το internet ή το cd.

Όνομα χρήστη