Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι κατάλληλα και για να ακούσεις μουσική, δηλαδή κάποια άλλα αυτοενισχυόμενα ηχεία που δεν είναι προσανατολισμένα τόσο για μίξη (ποια είναι?) μήπως "κολακεύουν" περισσότερο τον ήχο και είναι καταλληλότερα?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι κατάλληλα και για να ακούσεις μουσική, δηλαδή κάποια άλλα αυτοενισχυόμενα ηχεία που δεν είναι προσανατολισμένα τόσο για μίξη (ποια είναι?) μήπως "κολακεύουν" περισσότερο τον ήχο και είναι καταλληλότερα?
1 Απάντηση
Εγώ τα έχω συνδεμένα με μια SSL2+ κάρτα ήχου και είμαι ικανοποιημένος. Τα αγόρασα ως καλά multimedia ηχεία. Για μονταζάκια αλλά και ακρόαση μουσικής. Η ένταση τους δεν είναι μεγάλη αλλά είναι ποιοτική η πιστότητα τους. Αν ακούς μουσική στο γραφείο του υπολογιστή θα σε ικανοποιήσουν. Ελπίζω να σου είναι χρήσιμες η πληροφορίες μου.
Το θέμα είναι πως θα ακούς μουσική πιστεύω γιατί κύριος τα monitor ηχεία είναι για αυτούς που μιξάρουν και είναι κοντά στο σύστημα που μιξάρουν. Αν κάτσεις μακρία από τα ηχεία σε ένα καναπέ δεν νομίζω να σε ικανοποιήσουν καλύτερη λύση θα ήταν ένα καλό ηχοσύστημα (HIFI) ή πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος monitor ηχεία.