Σαν pixel density (88ppi) δεν είναι η καλύτερη οθόνη, δηλαδή αν την θέλεις για YouTube και word-excel θα φαίνονται τα pixel είσαι παρατηρητικός. Σε games όμως ειλικρινά δε φαίνεται τίποτα, μετά από 1 χρόνο+ που την είχα, όταν δοκίμαζα 27άρες 1080p, σε παιχνίδια δεν υπήρχε διαφορά.
Για gaming και επεξεργασία φωτογραφιών θέλω, αλλά αν φαίνονται στο YouTube άρα και στην επεξεργασία δεν θα βοηθάει...?
Και πόσο καλό είναι το curve και σε τι απόσταση καθόσον όταν έπαιζες? Έχω 25 ultrawide αλλά δεν έχει καμία σχέση με 34
Το curve δες το σε reviews ή στο επίσημο site, είναι προσωπική άποψη του καθενός. Σε απόσταση 100-120 εκατοστών ήμουνα και ήταν το sweet spot πιστεύω. Για επαγγελματική χρήση στην επεξεργασία φωτογραφιών δεν είναι είναι καλή, έχει σχετικά μικρή φωτεινότητα, δεν έχει HDR, έχει μικρό φάσμα χρωμάτων σε σχέση με άλλες ίδιας τιμής. Αυτά είναι όμως πράγματα που δεν χρειάζονται σε σύγχρονους τίτλους παιχνιδιών. Εσύ θα τα ζυγίσεις... Εγώ προσωπικά μόνο για games την αξιοποίησα και εκεί ήμουν υπερευχαριστημένος.
2 Σχόλια
Για gaming και επεξεργασία φωτογραφιών θέλω, αλλά αν φαίνονται στο YouTube άρα και στην επεξεργασία δεν θα βοηθάει...? Και πόσο καλό είναι το curve και σε τι απόσταση καθόσον όταν έπαιζες? Έχω 25 ultrawide αλλά δεν έχει καμία σχέση με 34
Το curve δες το σε reviews ή στο επίσημο site, είναι προσωπική άποψη του καθενός. Σε απόσταση 100-120 εκατοστών ήμουνα και ήταν το sweet spot πιστεύω. Για επαγγελματική χρήση στην επεξεργασία φωτογραφιών δεν είναι είναι καλή, έχει σχετικά μικρή φωτεινότητα, δεν έχει HDR, έχει μικρό φάσμα χρωμάτων σε σχέση με άλλες ίδιας τιμής. Αυτά είναι όμως πράγματα που δεν χρειάζονται σε σύγχρονους τίτλους παιχνιδιών. Εσύ θα τα ζυγίσεις... Εγώ προσωπικά μόνο για games την αξιοποίησα και εκεί ήμουν υπερευχαριστημένος.