What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Rhamnusia

είδα ότι έγραψες για την δερματίτιδα, χρησιμοποιείς και κάποιο άλλο προϊόν; @Dr_Hiruluk

Username

1 Reply

GeorgioK7

Daktarin αλοιφή αλλά είναι φαρμακευτικό και την αντίστοιχη κρέμα προσώπου Kelual DS soothing face cream. Καλό είναι να πας σε δερματολόγο γιατί από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλάζει και η αγωγή. Το άγχος, η διατροφή και το περιβάλλον που ζεις πχ μόλυνση αέρα, παίζουν ρόλο. Ελπίζω να βοήθησα.

3 Comments

Rhamnusia

σε ευχαριστώ, έχω αλλάξει όλες τις φαρμακευτικές κρέμες, μόλις σταματώ την αγωγή ξεκινάει ξανά σε λίγες μέρες και η τελευταία δερματολόγος μου είμαι να δοκιμάσω και σαπούνι απλά δεν είχα εμπιστοσύνη όταν βλέπω ότι δεν είναι φαρμακευτικό σκεύασμα

GeorgioK7

Το συγκεκριμένο είναι για πλύσιμο προσώπου όχι αγωγή. Απλά δεν χειροτερεύει την δερματίτιδα, δεν με ερεθίζει και καθαρίζει το πρόσωπο για να βάλεις την αγωγή. Και κάτι εντελώς προσωπικό σαν συμβουλή αν καταναλώνεις ζάχαρη ελάττωσε την ή κόψε την εντελώς αν σου είναι εύκολο σε όλες τις μορφές της εκτός από τα φρούτα και αυτά με μέτρο. Επίσης, ψάξε λίγο στο internet για κρεατοφαγική δίαιτα (carnivore) που λένε αρκετοί ότι τους βοήθησε σε δερματικά θέματα. Δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις για μερικούς μήνες. Αυτά είναι από μαρτυρίες και όχι έρευνες δοκιμασμένες. Επίσης για το άγχος μπορείς να δοκιμάσεις συμπληρώματα Ashwagandha KSM 66 για τη διαχείριση του αν έχεις θέμα. Δυστυχώς τα αυτοάνοσα θέλουν δουλειά. ????

Username