Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
χαρι69

καλησπερα σε ολους εχω ενα redmi 4A κολαη σαν τρελο αναβαθμηση δεν εχει ποια για αυτο το μοντελο υπαρχη κατη αλλο να κανω ?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Στυλιανός Δαύκος

Τα κινητά είναι φτιαγμενα για να αντέχουν το πολύ 3 χρόνια λόγω software. Μετά αρχίζουν τα προβλήματα. Εγώ θα επαιρνα το 9α που είναι επίσης οικονομικό ή το 9 που είναι καλύτερο, και θα κράταγα το 4α για μπακ απ, μην χρειαστώ κάποια στιγμή εκτάκτως συσκευή.

1 Σχόλιο

tas101

Δεν συμφωνώ...δηλ θέλει αλλαγή ένα κινητό 2 και κάτι χρόνων? Μας έχουν βάλει στο τρυπάκι οι κατασκευαστές κ τσιμπάμε σαν χάνοι. Το 90% αυτών που αγοράζουν κάθε 2-3 χρόνια κινητό δεν χρησιμοποιεί ούτε το 30% των λειτουργιών κ δυνατοτήτων του. Αν θες να το λειτουργείς ως αντικατάστατο υπολογιστή, έχεις ιδιαίτερες κ βαριές εφαρμογές, θες να παίζεις τα πιο τελευταία και βαριά παιχνίδια ή το χεις φορτώσει με 1000 άχρηστες εφαρμογές, φωτό, τραγούδια, βίντεο κλπ...τότε πάρε τάμπλετ ή λαπτοπ και δεν υπάρχει σχεδόν κανένας λόγος αλλαγής για 1 πενταετία. Έχω σαν 2ο ένα Samsung S7 και λειτουργεί σήμερα καλύτερα από πολλά μεσαία...ακόμα και η μπαταρία του. Αλλά το δεν το χειρίζομαι ως αντικατάστατο pc...Η δική μου γνώμη είναι να παίρνεις ένα δυνατό κι ακριβό που και θα σου κρατήσει άνετα 5ετία

Όνομα χρήστη