What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
IOANNIS_ANAGNOSTOPOULOS5606

Το συγκεκριμένο ράδιο υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες στις κλήσεις στις επαφές στα τραγούδια κλπ? έχει καλό φωτισμό οθόνης? από λήψη fm έχει δυνατό tuner?ας απαντήσει κάποιος αν είναι δυνατόν διότι το έχω παραγγείλει αυτές τις μέρες και θέλω να ξέρω αν αξίζει να το πάρω

Username

2 Replies

dkotsio

Από όσα γνωρίζω η σειρά DEH (έχω το DEH-4500BT καμμιά 10ετία) υποστηρίζει εν μέρει ελληνικούς χαρακτήρες. Συγκεκριμένα δε βλέπει ειδικούς χαρακτήρες, δηλ. γράμματα με τόνους κλπ. (πχ τονισμένο φωνήεν όπως το Ώ, δε θα το εμφανίσει σωστά, όμως το Ω εμφανίζεται σωστά). Έτσι, έχω όλα τα γράμματα με κεφαλαία και χωρίς τόνο κι εμφανίζονται κανονικά. Αυτό ισχύει για τον τηλεφωνικό κατάλογο, για τους φακέλους σε USB / CD (πχ ΛΑΙΚΑ και όχι ΛΑΪΚΑ) και για τα τραγούδια. Ελπίζω να βοήθησα..

Username
radaristas

Καλησπέρα... Ελληνικούς χαρακτήρες δεν υποστηρίζει. Τουλάχιστον το δικό μου. Φωτεινότητα και φωτισμός οθόνης είναι ικανοποιητικός.. Tuner χωρίς να είμαι ειδικός θεωρώ επίσης αξιοπρεπές (αρκεί να έχεις καλή κεραία εκτός Αττικής). Φοβερό στη σύνδεση με Bluetooth με το κινητό... Ακούς και σε ακούν καθαρά...

Username