Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Alexis Michalo

Καλημερα, το προιον το εχω αρκετο διαστημα και εχω παρατηρησει οτι καθε φορα που το βαζω στην δευτερη σκαλα τραβαει πολυ παραπανω ρευμα με συνεπεια να χαμηλωνει ελαχιστα ο φωτισμος του μπανιου πχ. και πολλες φορες θα τυχει να πεσει ο γενικος, σχεδον καθε φορα που θα κανω μπανιο. Ο ηλεκτρολογος που το εγκατεστησε ακολουθησε πιστα τις οδηγιες αν και πρωτα ειχε βαλει πιο λεπτο καλωδιο, το διορθωσε. Γνωριζετε τι αλλο θα μπορουσε να φταιει; Δεν ειχαμε αλλες διακοπες λογω γενικου πριν βαλουμε τον ταχυθερμοσιφωνα.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

GENEM

Καλή σας ημέρα. Τέτοιου είδους ερωτήσεις φυσιολογικά γίνονται στο Τεχνικό Τμήμα της εκάστοτε αντιπροσωπείας στα στοιχεία εντός της συσκευασίας για να λαμβάνετε άμεση απάντηση. Η συσκευή αυτή η οποία διατίθεται κατά χιλιάδες στην Ελληνική αγορά χωρίς προβλήματα κατασκευαστικά, ενδέχεται από τεχνικό λάθος ή παράληψη κατά την εγκατάσταση να παρουσιάσει κάποια δυσλειτουργία. Μπορεί από λάθος εγκατάσταση να ανοίξει η βαλβίδα ασφαλείας ή να κάνει κάποιο βουητό κλπ ή όπως στην περίπτωσή σας να πέφτει κάποια ασφάλεια. Να σημειώσουμε πως η γενική ασφάλειά σας (γενικός όπως αναφέρατε) πέφτει λόγω φορτίου και όχι από πρόβλημα της συσκευής. Δηλαδή, αν η γενική σας ασφάλεια είναι παλαιά και είναι 25Α ή 32Α είναι λογικό να πέφτει αφού το συγκεκριμένο μηχάνημα θέλει δική του ασφάλεια 32Α όταν λειτουργεί στο max (στο χαμηλό θέλει 16Α). Εκτός , αν είναι μεγαλύτερη αλλά έχει ''αδυνατίσει'' από τα χρόνια χρήσης. Αυτό έπρεπε να ελεγχθεί από τον τεχνικό πριν την εγκατάσταση και ενδεχομένως να επιλέγατε TRITON μικρότερης ισχύος όπως το Τ60Χ - Τ70Χ -Τ80Ζ F.F. Με εκτίμηση ΓΕΝΕΜ

1 Σχόλιο

GENEM

Επίσης, η μικρή πτώση της τάσης (φωτισμός) συμβαίνει σε όλες τις συσκευές όπως φούρνος, θερμοσίφωνας, ταχυθερμαντήρες αλλά είναι εμφανής συνήθως στις παλαιές λάμπες πυρακτώσεως και λιγότερο ή ελάχιστα στις νεότερες. Με εκτίμηση ΓΕΝΕΜ

Όνομα χρήστη