What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Johnnie_M.

1ο ερώτημα:
Στις οδηγίες λέει ότι πρέπει να βάλουμε και έναν διακόπτη προσβάσιμο εύκολα από εμάς
(Cable must be connected to a user accessible isolation switch), έχει και μια φωτογραφία με έναν διακόπτη που τραβάς ένα σκοινάκι…
δηλαδή αν δεν του κλείνουμε το ρεύμα υπάρχει πρόβλημα από την στιγμή που το έχουμε στην θέση OFF?

2ο ερώτημα:
Στις οδηγίες λέει Maximum inlet temperature 28C,
Επειδή θα πάρω νερό από το σπιράλ της ντουζιέρας, και έχω και ηλιακό, όταν το νερό που θα έρχεται από τον ηλιακό είναι άνω των 28C θα έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή?

Username

1 Reply

GENEM

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις:
Η αντιπροσωπεία της TRITON στην Ελλάδα, η ΓΕΝΕΜ , διαθέτει ελληνικές οδηγίες και εγγύηση για τα προϊόντα της. Σε αυτές, όλα είναι ξεκάθαρα. Αν το προϊόν δεν αγοράστηκε μέσω του ελληνικού δικτύου της, είναι φυσικό να υπάρχουν ασάφειες και ερωτήματα καθώς στα αγγλικά εγχειρίδια αναφέρονται άλλα τεχνικά στοιχεία, μη συμβατά με τα ελληνικά.
Με εκτίμηση ΓΕΝΕΜ

1 Comment

Johnnie_M.

Καμία απάντηση σε κανένα από τα δυο ερωτήματα μου…
Ποτέ μου δεν διαβάζω τις ελληνικές οδηγίες, προτιμώ το πρωτότυπο για να καταλάβω καλύτερα.
Το προϊόν αγοράστηκε από ελληνικό κατάστημα.

Απαντήσεις στα δικά μου ερωτήματα λοιπόν:
1ο ερώτημα:
Τον έβαλα λοιπόν τον διακόπτη κόβοντας τον ουδέτερο και την φάση με διακόπτες ράγας, (έβαλα και ένα λαμπάκι λειτουργίας για να μην το ξεχνάω ανοιχτό) όλα αυτά σε ένα μικρό αδιάβροχο κουτί πίνακα τεσσάρων θέσεων μέσα στον χώρο του μπάνιου μακριά από νερά. Λέω ότι για να το λέει ο κατασκευαστής κάτι ξέρει, κακό δεν κάνει, κάνα τριαντάευρο σε υλικά μόνο…
2ο ερώτημα:
Μετά από μελέτη του εσωτερικού του μηχανήματος πιστεύω ότι υπάρχει αισθητήρας υπερθέρμανσης των δυο αντιστάσεων, οπότε είναι λογικό αν έχεις παραπάνω από 28 βαθμούς στην είσοδο και το βάλεις στην πρώτη σκάλα αυτό να μην ενεργοποιήσει την αντίσταση γιατί δεν θα μπορέσει να την ψύξει επαρκώς το εισερχόμενο ζεστό νερό οπότε θα συνεχίσει να τρέχει όπως όταν το βάζεις στο μπλε αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν έχει κάνει και καμία μέρα της προκοπής να κατεβάσει λίγο ζεστό νερό και αυτός ο ηλιακός!

Παρακαλώ όποιος χρήστης διαβάσει αυτά που έγραψα να μην τα πάρει σαν δεδομένα γιατί είναι απλά και μόνο δικές παρατηρήσεις, για όποιες διευκρινήσεις μπορείτε να διαβάσετε το ελληνικό δισέλιδο εγχειρίδιο που έχει μέσα η συσκευασία.
Όλες οι εγκαταστάσεις πρέπει να γίνουν από πιστοποιημένο επαγγελματία ηλεκτρολόγο.

Username