Ο Απόλυτος πλεονασμός η αγορά του Ultra 4Κ...
Έχω και το απλό και το Ultra 4K..και τηλεόραση SONY η οποία έχει ενσωματωμένο και αυτη ένα στα σπλάχνα της. ;) ...
Λοιπόν έχω να πω για το λεγάμενο ότι παρατήρησα ένα μεγάλο ανεξήγητο για μένα Πρόβλημα..Είναι Άκρως προβληματική η σύνδεση του, μεταξύ της τηλεόρασης μου SONY, και την μετάδοση της επιφάνειας εργασίας του υπολογιστή μου MSI Apache Pro-GeForce GTX 1060 .......
Το απλό Chrome δεν έχει κανένα πρόβλημα ..... Το Ultra 4κ μου σπάει τελείως τη συνοχή της εικόνας - η του βίντεο, σε τεράστια pixel κάνοντας αδύνατη την παρακολούθηση .... Επαναλαμβάνω ότι το απλό μεταδίδει κανονικά και απροβλημάτιστα ...... Συμπέρασμα απόλυτος πλεονασμός η αγορά του Ultra 4Κ ......
Κατά τα αλλα το Chrome είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ εργαλείο, πιο εύκολα δεν γίνετε να κάνεις αυτο που λέει ότι κάνει .... Απαραίτητο σε όσους έχουν παλιότερες Τηλεοράσεις της κάνει Smart TV με την μία...
(....Το Ultra 4κ ήρθε απο Canada ...... ζητά την τροφοδοσία απο το δικό του τροφοδοτικό του -βγάζει ειδοποίηση για την χρήση του τροφοδοτικού του όταν το συνδέσεις με την USB τροφοδοσία της τηλεόρασις ..... )
(Δεκτές προτάσεις απο σας για την λύση του προβλήματος ...τι φταίει τι το δημιουργεί ...??? ..)