Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kmare

Απ' όσο ξέρω, θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα εξωτερικό από τις 20 Οκτωβρίου. Για Ελλάδα φαντάζομαι αρκετά αργότερα ως συνήθως εκτός και αν βρεις κατάστημα που το φέρνει από την υπόλοιπη ευρώπη. Ελπίζω η τιμή να μην ξεφύγει πέρα απ' ό,τι έχει ήδη ανακοινωθεί.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Alcimerion

Εδω ξεφυγε στο iphone η τιμη απο αυτη που ανακοινωθηκε,που υπαρχει και ζητηση και εισαγωγη μεγαλυτερη απο του pixel,μην περιμενετε χαμηλες τιμες.

Το Htc 10 στον Γερμανο πχ μεχρι και σημερα πωλειται στα 769ευρω.

2 Σχόλια

kmare

Συμφωνώ. Αλλά στο Γερμανο συγκεκριμένα (και αντίστοιχα μαγαζιά όπως πλαίσιο, public, κλπ) οι τιμές είναι πάντα ψηλές. Σε άλλα καταστήματα μπορείς να βρεις το HTC 10 από τα 500 ευρώ. Προσωπικά θα διάλεγα άλλη συσκευή από το pixel, αλλά θα το χρειαστώ περισσότερο ως developer.

Alcimerion

To HTC 10 εχει παει στα 500ευρω γιατι εχουν περασει ποσοι μηνες απο οταν κυκλοφορησε που κολλαει αυτο. Μεχρι και η ιδια η εταιρια εχει επιβαλει εκπτωση στο κινητο,γιαυτο και αν δεις στο εξωτερικο πωλειται γυρω στα 550ευρω.

Στην Ελλαδα κλασσικα οι μεγαλες αλυσιδες οτι θελουν κανουν.Γιαυτο και υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον για αυτες μονο σε περιοδο εκπτωσεων

Όνομα χρήστη