Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

giamal

Εξαρτάται τι σε ενδιαφέρει. Και τα δύο είναι super τηλέφωνα. Εγώ ήμουν μεταξύ αυτών και του s7. Πήρα το S7. Ίσως σωστό ίσως και λάθος. Πάντως πολύ ικανοποιημένος. Οχι οτι είμαι τρελός χρήστης βέβαια. Τώρα εγώ εξ' αρχής είχα κολλήσει με το G6 (τότε δεν είχα ακούσει για Pixel). Προσωπικά θα έπαιρνα G6 το κακό είναι όμως οτι τώρα στην χαμηλή τιμή το παίρνεις μόνο μαύρο.
ΥΠΕΡ G6: καλή κάμερα και θα χαρείς πολύ και την δυνατότητα εναλλαγής με ευρυγώνια λήψη. Ωραία full screen οθόνη. Εξαιρετικό SAR (αυτό και από μόνο του αρκεί). Οπότε θεωρώ πιάνει 2 πολύ καλά (SAR και κάμερα). Τώρα το interface άλλοι λένε οτι είναι ίσως λίγο 'άσχημο' αλλά θεωρώ πως δεν θα είναι πρόβλημα αυτό.
ΥΠΕΡ pixel: Μαμά εταιρία άρα θα παίρνει updates και είναι ήδη στο android 9 και λένε σίγουρα θα πάρει το 10. Δεν κολλάει, πάει σφαίρα, κάμερα και αυτό εντυπωσιακή. SAR μέτριο. Κατά τα άλλα οθόνη κλασσική. Έχοντας δεί το interface του android one που έχει και το pixel προσωπικά δεν μου αρέσει. Οπότε για εμένα αυτό ίσως είναι μείον. Επιπλέον δεν είναι αδιάβροχο (IP68) που ΟΚ δεν λέει και πάρα πολλά (αφού θήκη και τζαμάκι είναι πλέον Must οπότε προστατεύεσαι) από την άλλη όμως κάνει αυτά που είναι, πιο 'δεμένα' κινητά (ίσως).

Είναι και τα δύο πολύ κοντά. Θα ακούσεις πολλές απόψεις. Εγώ να δείς πόσο έψαξα! Προσωπικά θα σου έλεγα το G6 γιατί για μένα το SAR είναι καλύτερο από το να πάρει το κινητό android 10. Εγώ πήρα το s7 τελευταία στιγμή επειδή διάβασα για G6 κάποια θέματα όπως υπερθερμάνσεις, bootloops, κακό service κτλ. Ίσως κανένα να μήν ίσχυε τελικά! Τα bootloops αναφέρθηκαν για τα παλαιοτερα μοντέλα της LG. Υπερθερμάνσεις: και το S7 μια περίοδο έπαιρνε φωτιά! Μετά έστρωσε οπότε ίσως είναι η περίοδος που λέμε 'να στρώσει' όπως και το αυτοκίνητο. Το service δεν γνωρίζω. Οπότε πήγα στην πιο safe επιλογή. Παραπάνω σου λέω όμως μόνο για αυτό που ρώτησες (pixel vs g6).

Όνομα χρήστη