καλησπερα
θεωρω οτι θα πρεπει να ενημερωσω οποιον πιθανο αγοραστη του συγκεκριμενου μοντελου οτι:
το μοντεμ ειναι annex b με αποτελεσμα να μην μπορει με τιποτα να συγχρονισει σε pstn γραμμη οπως η δικη μου που εχω μεν adsl2+ αλλα σε pstn και οχι σε isdn γραμμη για αυτο και δεν μπορεσε να δει την dsl γραμμη μου αφου εγω χρειαζομαι annex a
κατα τα αλλα ειναι ενα πολυ καλο πιστευω μηχανημα απλα λιγο προσοχη στο τι γραμμη εχετε σε οτι αφορα το adsl δεν ξερω τι ισχυει σε vdsl
ευχαριστω για την βοηθεια σας
1 Σχόλιο
τα modem/router αυτά παίζουν σε VDSL όλων των παρόχων με τις κατάλληλες ρυθμίσεις. στον ΟΤΕ παίζει & η τηλεφωνία μέσω VOIP διότι δίνει τους κωδικούς, ενώ δυστυχώς οι άλλοι 3 όχι (wind/voda/nova). το ADSL αυτών των modem/router προορίζεται για το εξωτερικό, γι'αυτό & δεν παίζει εδώ σε μας, παρά μόνο σε γραμμή ISDN. όμως αν θυμάμαι καλώς & δεν έχει αλλάξει κάτι η γραμμή ISDN κοστίζει πολύ ακριβότερα παιδιά διότι σου δίνει τηλέφωνο 2 γραμμές & για FAX συν διαδίκτυο & θέλει extra συσκευή (τουλάχιστον στον ΟΤΕ που ξέρω) γι'αυτό & το έβαζαν σε γραφεία επιχειρήσεων κλπ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΩΛΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!