Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα στους τύπους ανάλογα με την επιδερμίδα μου. Δεν ξέρω ποιος τύπος (micellar, gel, ροδόνερο) είναι καλύτερο για μένα. Έχω λιπαρή επιδερμίδα.

5 Απαντήσεις

• Για λιπαρή επιδερμίδα καλύτερα είναι προϊόντα σε μορφή gel ή αφρού που έχουν ανάλαφρη υφή.
    Για ευαίσθητο δέρμα καλό είναι να χρησιμοποιείς προϊόντα αφρού, gel και micellar.
    Για ξηρό δέρμα είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούνται γαλακτώματα ή κάποιο λάδι καθαρισμού.

• Καλησπέρα, για λιπαρή επιδερμίδα κατά την γνώμη μου θα επέλεγα micellar, όχι όμως διφασικό με λάδι. Θα επέλεγα ένα απλό micellar, όπως αυτό της Bioderma. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις κάποιο cleansing balm, υπό την προϋπόθεση ότι δεν περιέχει κάποιο συστατικό το οποίο θα φράζει τους πόρους.

• Καλησπέρα!Οτι σου αρέσει σαν αίσθηση.Απλά δώσε περισσότερη σημασία στο να μην περιέχει αρωμα,η όσο το δυνατόν λιγότερο…κοιτά πάντα τις ετικέτες των προϊόντων!!Και τέλος να θυμάσαι ότι όλα χρειάζονται ξέβγαλμα με νερό..ασχέτως αν πολλά λένε το αντίθετο..όλα περιέχουν καθαριστικες ουσίες μέσα!!

• Άν έχεις μόνο λιπαρή επιδερμίδα θα πάρεις προϊόντα τα συγκεκριμενα. Αν όμως εχεις και ευαισθητη επιδερμίδα τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις και προϊόντα που είναι για ευαισθητη επιδερμίδα. Πρόσεξε αλλα προϊοντα χρησιμοποιούμε το χειμώνα και άλλα το καλοκαίρι

• Δοκιμασε το διφασικο της Garden και θα με θυμηθεις