υπαρχει διαφορα σε αυτο του δαπεδου και το οριζοντιο?

1 Απάντηση

• Έχει να κάνει καθαρα με την τοποθετηση και πως σε βολεύει με βαση τον χώρο σου.

• oxnic

ευχαριστω για την απαντηση .τελικα καθετα το τοποθετησε ο υδραυλικος μου.Αυτος μου το εφερε κιολας οποτε δεν ασχοληθηκα.

• kkotsoulas

νομίζω στον οριζόντιο καθώς φεύγει το ζεστό νερό, το κρύο νερό όπως πέφτει κρυώνει το υπόλοιπο πιο γρήγορα. Στον κάθετο το κρύο πέφτει πιο μακρυά από το κάτω στόμιο του ζεστού νερού οπότε κρυώνει αργότερα

• saleon

Η ερώτηση ήταν αν έχει διαφορά αυτός του δαπέδου, απο τον οριζόντιο. (Και όχι απο τον κάθετο που είναι προφανής η διαφορά.) Και θα ήθελα και εγώ να μάθω απο κάποιον που ξέρει. Η τοποθέτηση και στις δύο περιπτώσεις είναι οριζόντια. Άρα σε τί διαφέρουν;

• theodoros50

Πάνω στο δάπεδο ο θερμοσίφωνας πατάει σε οριζόντια θέση. Κάθετη τοποθέτηση είναι καλύτερα αν υπάρχει χώρος από κάτω στο service π.χ αλλαγή αντίστασης και καθαρισμός από τα άλατα.

• Argiris_Liakos

Ο τοποθετημένος κάθετα ,μπορεί να τοποθετηθεί σε άλλη θέση οριζόντια λόγω χώρου;

• nikos_moutafis1827

Η κατασκευή εσωτερικα είναι διαφορετική δεν μπορεί να ζεστάνει ο θερμοσίφωνας ο κάθετος εάν τοποθετηθεί στο δάπεδο