Yamaha mt-03 λαστιχο μπροστα 110-70-17 πίσω 140-70-17 αλλαγη διάστασης με 120-60-17 και 150-60-17.Που κερδίζω που χάνω η βρίσκομαι στον ίδιο παρανομαστή.

4 Απαντήσεις

• Θα γινει ποιο αργο σε αλλαγες κατευθυνσης (εισοδο στροφης) με καλυτερη ευσταθεια στις μεγαλες ταχυτητες και ελαχιστη αυξηση της κατανάλωσης.

• motogreg

Ευχαριστώ για την απάντηση κι εγώ σ'αυτή την κατεύθυνση σκέψης ήμουν,και γι 'αυτό θα επιλέξω να'λλαξω μόνο το πίσω ελαστικό με την διάσταση που έγραψα και μπροστά θα παραμείνω στην ίδια δηλ. 110-70-17.

• Καποιος ειδικός αγωνων μπορει να σου εξηγήσει ακριβώς αυτο που θες,
    και να σου πει τι θα εβαζε εκεινος , αναλογα την χρηση που θες.
    το θεμα ειναι πριν αλλάξουμε κατι, να κατανοήσουμε γιατι ο κατασκευαστής εβαλε τις διαστάσεις που εβαλε .
    Γενικότερα ειμαι υπερ στις μοντιφιές, αλλα το θεμα "γεωμετρία" θελει λιγο παραπάνω ψάξιμο ,γιατι ειναι ζωτικής σημασίας.
    οπότε, οτι κανεις..............με προσοχη και ψάξιμο. Οχι με συμβουλές στο σκρουτζ............

• Για ποιους λόγους σκέφτεσαι να αλλάξεις διαστάσεις ελαστικών; Τι προσπαθείς να 'διορθώσεις';

• motogreg

Κυρίως μέ την αλλαγή μόνο πίσω με διάσταση 150/60/17 αντί 140/70/17 ν'αυξήσω την κλίση στην στροφή αφού ο πίσω τροχός συνολικά θα'ναι μικρότερος κστα 16mm.

• Mister Lego

Πώς θα αυξήσεις την κλίση με μικρότερη διάμετρο και με τόση μικρή διαφορά μεταξύ τους;
      Σχεδιάστηκε με 140/70 για να είναι σε αρμονία και με το εμπρός. Μείνε σε αυτή την διάσταση.

• Mister Lego

Επίσης αν μπροστά φοράει 2.75 rim δεν μπορείς να πας σε 120 ελαστικό.

• Έχει traction control η μηχανή?

• motogreg

Όχι δεν έχει traction control το μιταφάκι,για συνέχισε,ευχαριστώ εκ των προτέρων.