Να πάρεις το μικρό (κλαδευτικό) της echo με 20 cm λάμα. Δεν υπάρχει καλύτερο!
Μήπως θα μπορούσατε να γράψετε το μοντέλο; Εδώ εμφανίζει μόνο δύο, με 25 και 30 cm λάμα, αντίστοιχα.
Επειδή δεν το έχω μαζί μου, απλά αναφέρω ότι παρουσιάζεται ως το πιο ελαφρύ (2,2 κιλά) της αγοράς.
Κυριε μηπως γνωρίζετε Ποια είναι οι τιμη σε αυτό το μικρό 2.2 κ. καί που θά το βρω;
Θα το βρεις στο skroutz (2511 TES) με αλυσίδα 25 ή 20cm και κάνει 370,00€. Αν το αγοράσεις, δε θα το μετανιώσεις ποτέ!
Το εχω εγώ,αστέρι,οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη
Δυστυχώς στον τρίτο χρόνο πολλά προβλήματα δεν κρατάει ρελαντί. Πήγε δύο φορές για επισκευή 40 και 40 τα αναλώσιμα και καμία βελτίωση. Μάλλον θέλει αλλαγή καρμπυλατερ θα το ξαναπάω
Να δω ποιος θα πληρώσει την ζημιά.
Και το shindaiwa της echo είναι ίδια εταιρία πολύ καλό εργαλείο
Shidaiwa 251 tcs..6 χρόνια του έχω πιει το αίμα..
Sucko BC-2108 Κλαδευτικό Αλυσοπρίονο Μπαταρίας 1,45Kg με Λάμα 20cm
πήρα πρόσφατα το ΗCS 20VB Pro της HYUNDAI ..
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!
Είχα μια αμφιβολία για το πως θα κόβει αλλά δοκιμλάζοντας κλάδεμα σε λεμονιά είναι πανίσχυρο!
Δεν κόλλησε ουτε σιγμή και έκοψε αρκετά χοντρούς κορμούς της λεμονιάς για πλάκα...
Αλυσοπρίονο VISCO VC414 EVO
Τσεκούρι για σιγουριά.
Το echo 20. Σωστό μηχάνημα δύσχρηστο όμως στην πλαγικοπή κλαδιών πρόβλημα στο καρπό του χεριού λόγω κακής θέσης της μπαταρίας.
Kraft 691115 με 2 μπαταρίες η το 691114 με μια μπαταρια
αμα θες για ξυλα και οπως ειπες τοσους πολλους τονους το ελαφρυ δεν κανει ειναι μονο για μικρες δουλειες κοψιμο κλαδιων .......να παρεις ενα καλο πριονι βενζινοκινητο με μεγαλη λαμα.
Πόσα ξύλα το χρόνο και ποιο είναι το μπατζετ που θα διαθέσετε;
Περίπου 8τονους έως 200€
Δείτε το echo cs3510
Με κινεζικό των 150 ευρώ με 45 λάμα κόβω εδώ και 3 χρόνια απροβληματιστα περίπου 10 τόνους το χρόνο..έχει κραδασμούς ; Ναι ζημιά έβγαλε μετά από 30 τόνους περίπου ; Όχι , αν εξερεσεις μια ελάχιστη πτωση δύναμης..εγώ δεν λέω ότι είναι αξιόπιστα τα κινέζικα αλλά άμα τα προσέχεις τα έχεις
Ποιο κινέζικο πήρες από πού και αν είχε μαζί μπαταρίες και φορτιστή μαζί πες μας σε παρακαλώ ή πρόσθεσε ένα λινκ. Ευχαριστώ!
VC414 EVO Αλυσοπρίονο VISCO to πειρα προσφατα σκυλι 199 ευρο