Πληροφορίες για την Black Friday 2024

Τι είναι η Black Friday;

Η Black Friday (Μαύρη Παρασκευή), η οποία έχει τις ρίζες της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, είναι η επόμενη ημέρα μετά τη μεγάλη εθνική εορτή των Ευχαριστιών (Thanksgiving), η οποία γιορτάζεται την 4η Πέμπτη κάθε Νοέμβρη. Σηματοδοτεί την αρχή της χριστουγεννιάτικης εμπορικής περιόδου και είναι συνυφασμένη με τις μεγάλες προσφορές που κάνουν τα εμπορικά καταστήματα εκείνη τη μέρα.

Υπάρχουν αρκετές εκδοχές σχετικά με την προέλευση της ονομασίας Black Friday, με την επικρατέστερη να είναι ότι ο όρος αυτός έχει να κάνει με την κερδοφορία των επιχειρήσεων την ημέρα των εκπτώσεων, σε αντίθεση με τη ζημία που είχαν την υπόλοιπη χρονιά. Οι επιχειρήσεις λοιπόν, εκείνη τη μέρα, περνούσαν από τα “κόκκινα” (ζημία) στα “μαύρα” (κερδοφορία).

Πότε είναι η Black Friday στην Ελλάδα για το 2024;

Το 2024, οι προσφορές της Μπλακ Φράιντεϊ θα πραγματοποιηθούν στις 29 Νοεμβρίου, αν και πολλά καταστήματα συνηθίζουν να ξεκινούν τις προσφορές αρκετές ημέρες νωρίτερα. Στο Skroutz έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις κάθε προσφορά που γίνεται από τα καταστήματα αλλά και αποκλειστικές εκπτώσεις από μεγάλα brands αρκετές ημέρες πριν από την Black Friday.

Ποια καταστήματα συμμετέχουν στην Black Friday;

Πολλά καταστήματα, ανάμεσά τους και οι μεγάλες αλυσίδες αλλά και brands, έδωσαν το παρόν το 2023 με προσφορές αλλά και αποκλειστικές εκπτώσεις για τους επισκέπτες του Skroutz. Στο Skroutz θα βρεις εκπτώσεις για σχεδόν όλες τις κατηγορίες προϊόντων, όπως Κινητά & Smartphones, iPhones, Laptops, Τηλεοράσεις, Ρούχα & Παπούτσια, Εργαλεία, Ρολόγια, Tablets και άλλα πολλά!

Πώς με βοηθάει το Skroutz στην αναζήτηση προσφορών;

Με απλά λόγια: κάνουμε τη ζωή σου πιο εύκολη!

Συγκεντρώνουμε όλες τις Black Friday προσφορές από χιλιάδες καταστήματα σε μία σελίδα, έτσι ώστε να μη χάνεις καμία.

Επιπλέον, στην ίδια σελίδα, θα βρεις και όλα τα αποκλειστικά Plus Deals του Skroutz, για ακόμα περισσότερες επιλογές προσφορών.

Ταυτόχρονα συνεργαζόμαστε με τα αγαπημένα σου brands για να εξασφαλίσουμε αποκλειστικές εκπτώσεις και προσφορές και σου παρέχουμε ευκολίες πληρωμής όπως το πρόγραμμα “Δόσεις για όλους”, αγορές με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα που έχουμε προσθέσει με τις κατηγορίες στις οποίες υπάρχουν προσφορές, για να μπορείς πολύ εύκολα και γρήγορα να εντοπίσεις αυτή που σε ενδιαφέρει!

Μην ξεχνάς ότι μπορείς να ταξινομήσεις τα προϊόντα ανά τιμή, δημοτικότητα και πτώση τιμής (η μεγαλύτερη πτώση φαίνεται πρώτη). Τέλος, μπορείς να συμβουλεύεσαι πάντα το γράφημα εξέλιξης τιμής κάθε προϊόντος, ώστε να ενημερώνεσαι ανά πάσα στιγμή για την πορεία της τιμής του.

Μην ξεχνάς επίσης, τις προσφορές της Cyber Monday, τη Δευτέρα που ακολουθεί την Black Friday, που αφορά κυρίως online ευκαιρίες στην τεχνολογία και όχι μόνο.